Have

Thuja

Vil du plante en flot hæk i din have? Hvad med Thuja? Dette er en meget populær plante, der faktisk dyrkes næsten overalt i verden.

Bladene på denne plante er altid grønne. Og de vil overleve i de koldeste vintre. Det er ikke for ingenting, at de kan findes over hele verden. Denne plante udgør heller ingen fare for både mennesker og dyr.

Sådan vokser hækken

Måden denne Thuja-hæk vokser på er en vigtig grund til dens popularitet. Hækken vokser i næsten enhver jord. Så det er lige meget om det er en sandjord eller en lerjord.

Denne hæk vil altid kunne vokse. Desuden vil hækken vokse meget hurtigt. Vil du hurtigt skabe mere privatliv? Så er dette den perfekte hæk for dig. Hækken vil hurtigt sekvens med lyse grønne blade.

En fin bivirkning er, at du kan plante denne plante hele året rundt. Så det er lige meget, hvilken tid på året du ønsker at give mere privatliv.

Der er altid muligheder for at plante Thuja-hækken. Det attraktive ved denne plante er også, at det er en meget overkommelig plante. På trods af at det har mange fordele, kan du købe planten for ikke for mange penge.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *